Inlägg på THDesign

För att inte bara prata om vårt hem och alla mina inredningspyssel hemma hos oss tänkte jag börja skriva om andra saker också. I takt med att hemsidan förändras kommer även innehållet göra det.

För att göra det lite enklare att följa tänker jag mig lite kategorier av texter. Bland annat tänkte jag skriva lite 'life hacks' i inredning. Eftersom jag har ett antal i fickan kommer jag hålla er i spänning och avslöja enbart ett i veckan. Sedan tänker jag mig att jag börjar skriva listor på tips och tricks men även på mina egna favoriter. Exempel kan vara; mina favorit inredningsaffärer eller do´s and don´ts i textilval.

Vill påpeka att alla inreder på olika sätt och alla har en individuell stil. Det är det som är så kul med inredning! Vore tråkigt om alla hem såg likadana ut. Däremot kan man få tips och ta lärdom av andra. Ett tips är aldrig något man behöver ta bokstavligt till sitt eget hem utan man kan antingen strunta i dem helt eller så tar man åt sig av enbart den biten som passar in i det egna.

Jag vill också gärna få ta del av era rum och hus, så om ni vill synas på bloggen får ni gärna skriva åt mig på: thdesignstockholm@gmail.com.

Ha en underbar tisdag!

Bild

11 sep 2018