Om oss

Behöver du hjälp med att styla ditt hem hemtrevligt, innan försäljning eller kanske bara inspiration? Då har du kommit rätt!

Mitt namn är Theresa och jag har min bakgrund inom HR och människor. HR och människor? - tänker ni kanske, men jag tycker inte det är så konstigt. Genom att vara ett proffs på människor är man jordnära och det estetiska blir enkelt en del av livet. Som hobby och passion har jag dessutom alltid haft inredning. Redan som liten har jag pekat åt vilket håll en möbel hemma skall stå och ju äldre jag blivit desto mer har jag haft åsikter. Som tonåring bestämde jag mig alldeles ensam dra ner tapeten och måla i mitt rum, hittade möbler och pynt runt stan och utomlands på resor. När man bott i en etta är det ju givetvis svårt att möblera om varenda år, men nytt skall det bara. Ni vet det där när man alltid har lite nytt inför varje säsong och ny säsong. Sån är jag och har varit.

Detta bär jag med mig, detta vill jag lära vidare och detta vill jag hämta till andras hem. Ett hem skall vara hemtrevligt och något man är stolt över, inte något man förvarar sin egendom i.

Hur gör jag för att hjälpa dig? Processen ser ungefär ut så att vi bestämmer en träff och kommer fram till vad du vill ha. Sedan tar jag fram två alternativ som passar till dina behov. Därefter, efter att du har bestämt, börjar vi införskaffningsprocessen. Antingen hämtar du möblerna eller beställer vi dem hem. Kan inte du motta dem finns jag där. En dag jobbar jag för att få allt som vi pratat och så är det klart! Tänk att du enbart behöver bestämma vad du vill och kan fira en klar omstyling med en kyld champagne när allt är klart! Lätt som en plätt!

Det är det jag vill. Lätt som en plätt. Mottot för att göra om hemma. Vilja och tillit - och jag. Där har vi det. Ditt nya hem!

Homestyling och lägenhetsstyling i Stockholm. Använd kontaktformulär för att få mer information. Har du direkta frågor eller funderingar är det bara att slänga ett mejl till: thdesignstockholm@gmail.com

Vi hörs angående finare hem!