Friggebodens nya liv

Om jag skall bo, leva och kunna njuta samt vara avslappnad måste jag trivas där jag är. Därför var det av ännu större vikt att göra i ordning Friggeboden här i Segelstorp! Nu liknar den oss och sommarställe. Det är mysigt att krypa ner i säng, att sätta på en film när det börjar bli mörkt ute, sitta på verandan och jobba med ett glas vin eller bara komma in för en tyst stund.

I inlägget nedan berättade jag hur jag gjorde lådorna. Utöver lådorna satt jag upp några tavlor, införskaffade växter, lite mer textilier i sängen (jag älskar kuddar och filtar!) och fixade jag lite ljus och mysfaktor. Förvaring var det lite om, så fick använda lite fantasi och allt löste sig med lite sittpuffar med förvaring i - som dessutom fungerar som en bänk här inne!

Sängen fick som sagt lite mer textilier. Några kuddar av linne och ett överkast jag valde ha enbart i sängändan.

Väggarna här var tomma förutom en randig tapet. Därav valde jag fixa till två tavlor på ena av de tomma väggarna.

Jag älskar ju ljus och speciellt doftljus. Fick bli en liten i vanilj på byrån med kläder. Lite pynt hittade jag också i Ladan i Boarp. Äpplen har en egen betydelse i dessa trakter i Skåne. Äpplet är trakternas egna symbol. Det finns enormt mycket äppelträd och odlingar här! Äppeldekorationen är gjord av porslin och kvisten är gjord av papper. Föll mig riktigt i smaken!

5 jul 2018